Vad säger våra kunder?

XLNT Search arbetar som rekryteringsföretag inom Tech och IT. Vi tar hand om våra kandidater som blir anställda hos våra uppdragsgivare. Vi ger dem Duopad för att förebygga musarm samt stärka vårt eget varumärke då vi har vår logga på bandet.

BJÖRN BERGSTRÖM, VD, XLNT SEARCH, xlnt.se

DuoPad är ett perfekt hjälpmedel för oss som jobbar flexibelt från kontor, cafén och andra ställen. Enkel att ha med och skonsam för handled och axel.
Rekommenderas varmt!

CHARLOTTA LUNDIN, Businesswomen.se

”Vissa dagar blir det mycket sittande framför dator för att hitta de bästa resorna till våra kunder. För en tid sedan smög sig smärta och molande värk in i min vardag i form av ont i axlar och handled. Efter att ha använt DuoPad en tid har värken stannat upp avsevärt och nu använder jag den i förebyggande syfte med riktigt gott resultat. Tyvärr är vi människor nog rätt lata när det gäller förebyggande produkter men den här fungerar i alla fall bra på mig.”

TINA STÅHL, RESESÄLJARE BIG TRAVEL

”Så fort vi har en DuoPad på skrivbordet startar en diskussion. ‘Funkar den?’, ‘Får jag testa?’, ‘Skön’ och ‘Jag tycker att den borde se ut så här…’ Konstaterar att en DuoPad är bra, gör sitt jobb och skapar intresse. Det tycker jag är exempel på en innovativ produkt med potential.”

GISELA BOWIN, VD THE STORE

”För mig är Duopad en självklarhet i mitt jobb då det innebär mycket tid framför datorn. Det jag verkligen gillar är enkelheten och flexibiliteten.
Jag jobbar med datorn på olika platser vilket gör det ohållbart att släpa med sig stora ergonomiska hjälpmedel. Mitt enda problem med Duopad är att den ibland är för smidig så att jag glömmer ta av mig den.“

ERIK, ACCOUNT MANAGER, MILITARY WORK

”Med minst 8 timmar framför datorn varje dag är DuoPad given för mig! Smidig, skön och samtidigt en investering för att motverka framtida problem. ”

LINN, TV4

”I've being using your product since 2010 but my pair is getting a bit worn out now as they're close to five/six years old, I want to buy three more pairs.”

SEGUN, ENGLAND

”My wife had bought me a DuoPad wrist support 5 years ago from Denmark. It’s impossible to do my job without having aches on my wrist when I don't have the DuoPad!”

DEMIRKAN, TURKEY

”Hadde ikke overlevd uten DuoPad!”

ELI-ANNE, NORGE

Stöd och support mot musarm